SBI Group - офіційний портал для продажу квартир в об'єктах, що побудовані та здані в експлуатацію компанією ТОВ ПСП Сільбуд-Інвест.


Об'єкти

Квартири

Будівля Назва Поверх Тип Адресний номер Житлова площа, м² Загальна площа, м² Планування
Будинок Вокзальна, 11а Однокімнатна квартира №74 10 2-1 74 17.91 44.31 Завантажити
Будинок Вокзальна, 11а Двокімнатна квартира №76 10 4 76 33.22 58.45 Завантажити
Будинок Вокзальна, 11а Двокімнатна квартира №77 10 5 77 33.22 58.45 Завантажити
Близькість до Києва
Сучасний район, що розвивається, 15 хв від станції метро Теремки, з хорошою житловою інфраструктурою
Якість і комфорт
Ви отримуєте комфортабельні квартири, де є все необхідне для щоденних потреб.
Матеріали
Використано тільки якісні матеріали, що відповідають усім критеріям надійності та довговічності.
Поруч природа
За декілька хвилин ходьби від будинків розташовується парк, де завжди можна активно провести час.

Купити квартиру в передмісті Києва

У кожної людини настає момент у житті, коли вона замислюється про купівлю квартири. Вирішуючи це питання, слід звернути увагу не тільки на вартість квадратних метрів, а й на умови довкілля, якість спорудження будинку, інфраструктуру і транспортну розв'язку.

Селище Глеваха розташоване подалі від галасу та метушні, на неймовірно-гарній території з унікальним природним ландшафтом, чистим повітрям на краю гарного соснового лісу, який казково зачаровує в будь-яку пору року.

Цей район - один із найгарніших і найзатишніших напрямків області, це вдале поєднання місця розташування та розвиненої інфраструктури.

Усі наші об'єкти розташовані за 15 км на північний захід від Києва в північній частині Васильківського району в селищі Глеваха, на межі двох природних зон змішаних лісів.

Якщо Ви все ще думаєте купити квартиру в передмісті Києва, в новобудові, або в самому Києві, розставте пріоритети особисто для себе. Якщо Ви хочете прокидатися від співу птахів, а не від шуму міського транспорту, Вам, безсумнівно, необхідно звернутися до наших фахівців.

Інфраструктура

Київ, ближче ніж здається, в мікрорайоні присутнє залізничне сполучення, в Глевасі регулярно курсує приміська електричка. На території самого селища розташований залізничний вокзал. З'єднує Київ і Глеваху швидкісний автобан (Одеська траса - Е 95). Проїзд від метро «Теремки» до селища і навпаки займає всього 10 - 15 хвилин

А ще поруч супермаркети, два дитячих садочки, автобусні зупинки, величезний парк, школа, відділення банку, відділення Нової пошти , салони краси, тренажерні зали, аптеки та багато іншого.

У Глевасі Ви зможете розслабитися, опинитися в комфорті тиші і спокою, відпочити від важкого робочого дня, і галасливого міста. Нова квартира це вкладення у ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей. Навчання дитини забезпечить хороша середньо освітня школа, школа дитячих мистецтв, а також безліч розвиваючих гуртків і спортивних секцій. Відвідуючи тренажерний зал, або стадіон мікрорайону ви зможете присвятити свій час красі і здоров'ю.

Ви зможете насолоджуватися чистим повітрям і чудовим краєвидом з вікна, користуючись водночас перевагами розвиненої інфраструктури. Квартири продаються від забудовника.

Підхід
Компанія ТОВ ПСП Сільбуд-Інвест впродовж 20 років будує не тільки якісне житло, а й довгострокові відносини з покупцями. Ми цінуємо вашу довіру і завжди намагаємося її виправдати.
Тут є все
Нічого зайвого і все необхідне - стандарти комфортного житла в багатьох країнах Європи. Індивідуальне опалення, Безшумні ліфти, Броньовані двері, 2-камерні склопакети, і багато чого іншого.